Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag CS / HS

Mijn praktijk is van station Den Haag Centraal of Den Haag Hollands Spoor het beste te bereiken met tram 1 richting Delft of tram 15 richting Nootdorp. Stap uit bij de halte Hoornbrug en loop op de Haagweg met de tram mee, sla rechtsaf de Eiklaan in en volg deze straat de woonwijk in. Sla linksaf de Ottoburgstraat in en loop deze straat helemaal uit totdat je linksaf de Kerklaan in kunt slaan. Kindercentrum Plu+s vind je aan je linkerhand op nummer 147.

Vanaf Voorburg

Vanaf station Voorburg is mijn praktijk het beste te bereiken met bus 23. Vanaf Voorburg neem je richting Kijkduin. Stap uit bij de halte Paulus Potterlaan. Steek de Lindelaan over en loop een stukje terug op de Lindelaan. Steek eerst het water over, voordat je rechtsaf de Rembrandtkade op loopt. Sla linksaf de Meidoornstraat in en loop deze straat helemaal uit totdat je rechtsaf de Kerklaan in kunt. Kindercentrum Plu+s vind je aan de overkant op nummer 147.

Vanaf Rijswijk

Vanaf station Rijswijk is mijn praktijk het beste te bereiken met bus 23. Vanaf Rijswijk neem je richting Scheveningen Noorderstrand. Stap uit bij de halte Paulus Potterlaan en loop met de bus mee op de Lindelaan. Steek eerst het water over, voordat je rechtsaf de Rembrandtkade op loopt. Sla linksaf de Meidoornstraat in en loop deze straat helemaal uit totdat je rechtsaf de Kerklaan in kunt. Kindercentrum Plu+s vind je aan de overkant op nummer 147.

Kerklaan 147, Rijswijk

Praktijk Plus